Back in B-town

For en gangs skyld sitter jeg rolig foran PC-en i min egen stue en lørdagskveld. Med det tempoet jeg har, kommer jeg til å være ferdigutdannet før jeg i det hele tatt tenker over at jeg har blitt 20.

Etter over en måned hjemme under mammas og pappas favn, var det godt å komme tilbake til bylivet igjen. Etter bare to uker med studentkost var jeg tilbake igjen i matchvekta jeg hadde før jul. Ikke det at jeg satt så mye stille i ferien fra 2. desember til 8. januar, men med et konstant fullt kjøleskap, sier det seg selv at det utvider seg i alle retninger. Fordi det er mangelvare i byn. Og i tillegg kan jeg leve godt med noen saftige lønninger fremover.

Jeg begynner som smått og innse at den store, stygge BIOBAS-eksamen nærmer seg, men foreløpig er dagene fylt med soving, forelesning, powernaping og jobbing. Og litt trening og venner om tiden strekker til. Derfor har jeg tvunget meg selv til å skrive hjemmeeksamen i Etikk i hele dag, så nå kan jeg ha god samvittighet en liten stund fremover i alle fall. Det er så mye som er mer spennende enn proteinsyntese, LAC-operon og metabolisme for å nevne noe av det vi lærer om for tiden. Som f.eks. å gå på ferdighetssenteret etter skoletid for å øve på å stikke veneflon på hverandre! Ikke vet jeg hva folk tenker om meg der jeg går med sprøytestikk og blåmerker oppetter armene, men vi har det utrolig gøy der vi prøver og feiler på hverandre. Ja, jeg mener det.Enkelte har mer trykk i årene enn andre.. Her har de stukket i armen min, men blodet kom så fort at de ikke fikk tid til å skru igjen før det rant over.

Denne uka har også sola forbarmet seg over denne grå byen og vist Bergen i all sin prakt. Dette måtte selvfølgelig utnyttes med en tur til Løvstakken i finværet. Selv om det var å sette livet på spill, overlevde jeg både opp og ned.Og som dere ser - det var verdt det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits