En liten update

Tiden flyr her i Bergen, jeg skulle gjerne hatt en time og to ekstra i døgnet. Siden sist har jeg vært på hyttetur med studentorganisasjonen MSO - Medisinerstudentenes Seksualopplysning. I den organisasjonen reiser vi rundt på ungdomsskoler, videregående skoler, folkehøyskoler og asylmottak og har seksualundervisning. På hytteturen lærte vi mye om pedagogikk, vi fikk prøve å snakke foran små og litt større deler av gruppa, og fikk konstruktiv kritikk på hva vi kunne gjøre bedre. I tillegg var det mye sosialt med konkurranser og leker, og vi ble kjent med folk på tvers av faddergruppene vi startet året med. Med tanke på at vi er 160 på kullet i tillegg til å ha mange forelesninger sammen med odontologi, farmasi og ernæring, er det lett for å bare gå til de du kjenner fra før av.

Jeg har også hatt min første eksamen, type Latin. Nå har alt av "Fractura simplex colli femoris sinistri" gått i glemmeboken, og på kvelden hadde vi en forrykende Toga-fest.Helga etterpå var jeg hjemme, og jeg fikk litt kvalitetstid med pappa på skogen. Det ble ingen dyr, men det var deilig å komme seg vekk fra alt maset og bare ha en dag ute i det nydelige været. Og ikke har jeg sett noe særlig til pappa siden jeg flyttet, så det var godt å ha litt tid sammen inne på Utåker.
Sist uke var litt roligere, og jeg fikk endelig tid til å bruke støttemedlemskapet mitt på SiB. He-he.  Uka ble avsluttet med den legendariske gutt/jentefesten til MSO, der jentetemaet var "At your service". Jeg var kledd som en flyvertinne. Vi kan si det ble en vellykket kveld - jeg danset i regnet, fikk masse "penger" i bhen, hoppet i alle sølepyttene på vei hjem og avsluttet kvelden med en boks med Ben & Jerry's i senga før jeg sovnet.

 

Ingen kommentarer

andelly

14.10.2014 kl.11:45

Høres ut som en aktiv og spennende periode! Veldig stilige Toga kostymer, og hyggelig med kvalitetstid med familie man ikke ser så ofte ^^

Skriv en ny kommentar

hits