Julebukk på døra

Det begynner å bli en stund siden nå, men her kommer noen bilder fra juleavslutningen før jul. Det var helt uvirkelig å tenke på at dette var siste gangen vi fikk være oppe uten innetid før jul. Siste gangen alle jentene løp fra rom til rom fordi det var hull i nylonsstrømpebuksa. Og ikke minst - siste gangen vi fikk se et forrykende show av lærerne der de både driter seg selv og elevene ut. Det er ikke hver dag man får se de høyt respekterte lærerne danse til The Fox og immitere elever som har utmerket seg gjennom året. Og jeg beklager, men denne kvelden er det alltid bildeforbud - uheldigvis.

Selv var jeg med i parodien lærerne hadde laget av Tine sin reklame om Norvegia fra klasserommet - Noen forhold varer livet ut. De som har fulgt med på bloggen, fikk med seg at jeg "spoila" hele skolebryllupet med en høygravid mage og tok brudgommen fra bruden. Derfor var det "vi" som satt og kranglet slik de to jentene gjør i reklamen.

Endelig fikk jeg også tatt noen bilder sammen med min eks-roomie/bestevenninne Ragnhild. Hun er virkelig en jente som har fått høre mye klaging, men likevel står hun fast ved min side. Jeg elsker denne jenta, og det blir tungt å skilles til sommeren. ♥
Kvelden toppet seg da jeg fikk besøk av disse tre herlige skapningene. Dessverre var det ikke så mye godt å finne til dem i skuffene mine, men de fekk de siste tre sjokoladene i sjokoladekalenderen min.


Ingen kommentarer

KATRINE HAUKAAS

10.01.2014 kl.18:46

Hahah, så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits