På hyttetur

I helga reiste jeg sammen med en vennegjeng til Hovden. Dette var en overraskelsestur for Lars Tobias, som trodde han skulle få en fredelig helg sammen med kjæresten der oppe. Litt usikker om vi ødela alt, hehee. På fredagen ventet vi lenge før selve bursdagsbarnet kom opp, og han var veldig overrasket av å se oss der oppe. Det var en skikkelig hytte uten strøm, innlagt vann og utedo inne.

På lørdagen startet vi dagen med brownies, varme rundstykker og kakao. Jeg, Marianne, Tuva, Pauline og Lars gikk på tur mens Eivind og Bente tok seg av oppvasken både fra frokosten og gårsdagens tapas. Rettferdig fordeling. Selv fikk vi en nydelig tur i fjellet, men den ble kortere enn forventet siden vi skulle rekke badeland. Der bringte vi barndommen tilbake med tre timer i vannsklier og på spa.  Her fikk vi også en deilig dusj og mulighet til å stæsje oss opp før kvelden.

Tilbake på hytta lagde vi taco før vi dro ut i Hovden sentrum. Vi var egentlig ikke gamle nok til å komme inn, men dette fikset noen for oss. Disse ble vi godt kjent med i løpet av kvelden, og vi endte opp på Haukeli frem til halv seks om morgenen.

Det ble en lang og god frokost før hyttevask og hjemreise. På vei hjem stoppet vi og fylte opp årsoppgjøret til en av bensinstasjonene.

 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

18, Kvinnherad

Jeg går i tredjeklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, skole, jobb og familie. I tillegg er jeg russ i år, og derfor kommer jeg til å fortelle om mange av arrangementene våre. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits