Bergen shopping Kaizers

På fredag reiste jeg nordover til mine kjære søskenbarn. De studerer i Bergen, og siden jeg skulle på Kaizers på lørdag passet det perfekt med en ekstra dag i by'n. Da jeg kom frem fredagskvelden, gikk vi ut og spiste på Egon. Det ble en rolig kveld foran tven i den utrolig fine (!!) leiligheten.

Lørdag kom mamma, tante og brodern til by'n, og etter litt shopping gikk vi på Zupperia for å spise. Så sjekket jeg, mams og brodern inn på hotellet og tok en liten powernap før vi ble med i folkestrømmen mot Koengen. Kaizers leverte, så til de grader! Det var meldt regn og torden hele kvelden, men himmelens sluser åpnet seg ikke før "Maestro" helt på slutten. Det ble en helt magisk stemning, og det at vi sto i vann opp til anklene gjorde egentlig ingenting. 

Søndagen gikk vi opp til søstrene Fotlands igjen, og der disket tante opp med vafler. Og den lange turen hjem ble kort der bølgene dysset oss i søvn.

 

Dette bildet synes jeg presenterte Bergen på en utrolig god måte. Regn i det ene øyeblikket - sol i det neste.

2 kommentarer

Tonje

02.09.2013 kl.20:40

Bergen by <3

MASHE

02.09.2013 kl.20:41

Bergen <3 <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

18, Kvinnherad

Jeg går i tredjeklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, skole, jobb og familie. I tillegg er jeg russ i år, og derfor kommer jeg til å fortelle om mange av arrangementene våre. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits