Vi lurte dere!

I førsteklasse ble vi skikkelig rundlurt av russen en av de første dagene, og vi tenkte å gjenskape noe av denne frykten i år. Derfor gikk vi til innkjøp av haugevis med strips og bollepakker. Og svartmaling.

Førsteklassen møtte frem i matsalen og ante fred og ingen fare. Lærerene var på lag med oss og hadde skrevet på infoskjermen om at det var informasjon angående internatene. Og plutselig kommer vi marsjerende inn, den ene tøffere i trynet etter den andre. De ble bedt om å stille seg to og to, for så å bli stripset sammen. Jeg gikk og samlet inn verdisaker, fordi her skulle det vannes.

 

Vi stilte den utenfor 600 (russejenteinternatet). Der ble flasker tømt over dem, slapp av, vi fikk gjennomgå med bøtter ... før vi delte dem i gutter og jenter. Jentene ble med opp på internatet vårt.
Fremme på 600 ble stripsen klippet av, og boller og saft ble utdelt. Vi hadde laget en quiz om historier fra årene våre på Lundeneset, og sammen ble vi en smule mer kjent med hverandre. Jeg ser virkelig frem til dette siste året på Lundeneset.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

18, Kvinnherad

Jeg går i tredjeklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, skole, jobb og familie. I tillegg er jeg russ i år, og derfor kommer jeg til å fortelle om mange av arrangementene våre. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits