Isbading, kubbekasting og turgåing

I dag var det skidag med skolen, men vi var en stor andel som gikk på fottur i Etne i stedet for. Det var kanskje sjokkerende at jeg ble med på dette når ski var et alternativ, men det fristet ikke denne gangen. Etter en tur på rundt en time, var det leking og soling. Noen synes ikke utfordringen med kubbespill og volleyball var stor nok, og begynte med isflak-hopping. Som dere ser lengre nede, gikk ikke det helt som forventet for Ørjan stakkar. Det er ikke alltid lurt med hvit bokser når man er våt og skal skifte, men Ørjan fant raskt en løsning på problemet!

3 kommentarer

Silje Orre Olsen

10.04.2013 kl.21:25

Ha en fin kveld ♥

Anna

11.04.2013 kl.16:14

Åååå, det ser ut som om dere har det såå gøy på Lundeneset! Sykt urettferdig at jeg ikke kom inn! Hater det :( Og jeg tørr ikke søke igjen i tredje klasse for da kjenner jo alle hverandre godt og da blir jo jeg litt utenfor? Ville du ha søkt igjen i tredje klasse? Eller kommer jeg ikke til å det så gøy da?

Kristin Storhaug

11.04.2013 kl.16:52

Anna: Du MÅ søke igjen i tredje, det kommer mange nye folk i påbyggklassen uansett så du er ikke den eneste nye :D I tillegg er folk utrolig flinke til å ta seg av andre, og du kommer nok fort inn i gjengen :D hvilken årsmodell er du?

Skriv en ny kommentar

hits