Photoshoot i blinkeboksene

I går reiste jeg rett til Haugesund med den gule bilen til Tonje etter skolen. Hun klarte lappen !! Deretter kjørte vi hun til Aksdal og ventet på at Andreas skulle komme med den rosa scooteren hennes - nå skulle den hjem til Sandnes, og den skulle kjøres hjem. Mens Andreas kjørte jevnt og trutt, kjørte vi frem og tilbake, stilte oss på broer og i innkjørsler for å vente på ham. Poenget var å finne en enda mer oppfinnsom plass til neste gang han skulle ta oss igjen! Dette var mye morsommere enn det høres ut som.

Da vi kom til Sandnes, ble det besøksrunde rundt for å hilse på mora til Tonje, se leiligheten deres og å møte broren og hans kommende brud. De var helt sjokkert over at vi hadde kommet med scooteren helt ned.

Etter besøksrunden gikk vi for å kjøpe kebab før vi vendte snuten hjemover. Da var klokka leggetid for meg og jeg chilla i baksetet mens Tonje og Andreas holdt samtalen i gang i fremsetet. Plutselig ropte de ut "Den tok bilde!!" - Andreas hadde til og med poset til blinkeboksen fordi han ikke trodde det skulle blinke. Det viste seg at fartsgrensen var 60 og Tonje kjørte i 70. Tonje bremste skikkelig ned før neste blinkeboks, men det var for seint. To blinkebokser med to minutters mellomrom, kort applaus!

 
Dette bildet var før photoshooten vel og merke. Hehe

4 kommentarer

:D

07.03.2013 kl.22:02

Oysann, blir det bot allerede da? :/

Kristin Storhaug

07.03.2013 kl.22:04

:D: Sannsynligvis, hehe!

Tonje, Pinkaddict

08.03.2013 kl.19:16

eg vill ikkje snakka om da.

Siv

11.03.2013 kl.13:39

OOOOOPS............

Skriv en ny kommentar

hits