GRATULERER MED DAGEN!

I dag er det ei jente som endelig er 18! Jeg ser fortsatt for meg at vi løper i skogen og klatrer i hvert ett tre vi finner, at vi bader og hopper på trampolinen. Det føles som i går, og nå er Synnøve voksen.. Det er helt sykt å tenke på!

 

Er det noe jeg er så utrolig takknemlig for, er at jeg har Synnøve. Hun er forbildet mitt, helt klart ♥ Det er ikke mange på skolen som kan forestille seg at vi er søskenbarn, men jeg er utrolig glad for at vi har fått et så godt forhold opp gjennom oppveksten. Synnøve er ei sol hver dag, og jeg synes alle burde få kjenne på de varme strålene hun sender ut. Jeg tror jeg med trygghet kan si at jeg har sett henne på sitt verste, men uansett hvor mye vi gråter og er lei oss, så finner vi noe å le av, så gråter vi igjen, så ler vi av hvor stygge vi er når vi gråter and so on .. Av og til bare avtaler vi "gråtekvelder" for å få alt ut. Haha!

 

Synnøve sprer så mye glede rundt seg! Hun er alltid i godt humør, og viser en slik godhet og varme for menneskene rundt seg. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hørt et vondt ord om denne jenta, og det er så godt å vite at hun er litt min også! Jeg er så glad i deg ♥


3 kommentarer

★FRESASI★

03.02.2013 kl.21:29

fine bilder:)

Sisthersforlife

03.02.2013 kl.22:55

Fine bilder og en fin tekst!

Gratulerer med dagen til henne :)
gratulerer med dagen til henne! fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits