Svar på spørsmål - Kjærlighet og skole

Siden migrenen gir meg skallebank og jeg har nok å gjøre med bl.a skolearbeid (passer perfekt, right?), blir det ikke mye pc-bruk i dag. Her er noen av svarene på spørsmålsrunden.

 

Kjærlighet


Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?
Jeg og Asbjørn har vært sammen i 1 år og 2 måneder. Vi ble sammen 18 september 2011. 
Hvordan møttes du og kjæresten din?
Jeg går på en internatskole, og det var her vi møttes. I fjor gikk jeg i første klasse mens han var russ. Det er alltid en liten krig mellom russen og førsteklassingene, noe som var en god unnskyldning til å flørte litt ekstra med hverandre. Husker jeg tegnet et hjerte med tannkrem på veggen på rommet hans.

Hvordan er det å ha avstandsforhold?
Innimellom er det vanskelig, i alle fall hvis vi krangler, fordi da er det så lett å bare blokkere hverandre ute i forhold til når vi bare kunne snakke ut med en gang. Men samtidig setter man så utrolig mye mer pris på tida man har sammen da. Det er fantastisk å se ham igjen, og jeg svever rundt på en rosa sky flere dager både før og etter. Jeg tror også at avstandsforhold er noe som beviser om forholdet virkelig er å ta vare på. 

Skole

Hva skal du gjøre etter dette skoleåret?
Etter dette skoleåret skal jeg gå 3 året på videregående. Jeg er ganske sikker på at det kommer til å bli her på Lundeneset da også. 

Hva er det beste med å gå på LVS?
Det beste med å gå på LVS er at du kan gå to meter, så er du hos vennene dine. Jeg er dårlig til å ta intiativ til å være med folk, men det er mye lettere når jeg verken må kjøre eller gå langt for å komme til folk. I tillegg synes jeg det er så mange fantastiske folk som går på denne skolen. Jeg føler at det kristne miljøet gjør noe med hvordan man er med hverandre - på en positiv måte.

Hva er det verste med å gå på LVS?
Jeg savner familien og vennene mine hjemme, og når man bor på skolen, blir det litt vanskeligere å skille mellom skole og fritid, i alle fall siden jeg ofte sitter i klasserommet til langt på kveld med leksene.

Har du fått mange nye venner etter at du begynte der?
Ja, det har jeg! Jeg synes det er så utrolig mange fantastiske folk her, og det er mye lettere å komme seg ut. Jeg har jo også fått kjæreste siden jeg begynte her, hihi ♥
Kjente du noen andre som begynte der/gikk der fra før av når du begynte der?
Ei fra den gamle klassen min begynte på media, men hun hadde jeg ikke veldig mye kontakt med. Jeg gruet meg ganske mye til å nesten ikke kjenne noen, men uka før vi skulle begynne fikk jeg vite at søskenbarnet mitt skulle begynne i samme klasse som meg! I tillegg visste jeg hvem noen av vennene hennes var.

Hvor mange er dere i klassen?
 
I år er vi 27 stk. I fjor var vi 31, men noen flyttet hjem og andre går et år i USA. De som er i USA skal komme tilbake til neste år.

Har du realfag eller samfunnsfag?
Jeg har alle realfagene, dvs. R1-matte, fysikk, biologi og kjemi.

Føler du at du får nok tid til å gjøre lekser?
Jeg var endel syk i starten av skoleåret, og kom derfor ganske på etterskudd der. I tillegg har jeg jo alle realfagene, så jeg har måttet jobbe veldig for å ta meg inn igjen. Nå begynner ting å normalisere seg, men jeg sitter i alle fall 3 timer hver dag, ofte mer.
Hva hadde du i snitt da du kom inn? Har du gått ned i karakterer?
Jeg hadde 5,7. Jeg gikk ned til 5,5 i førsteklasse. 

Hva gjør dere på i fritiden?
Det kommer helt an på hva du interesserer deg for. Jeg bruker veldig mye tid på lekser, ellers er jeg med venner, spiller volleyball og synger i kor. Andre går på møter, er med i bibelgrupper, spiller fotball, er med i hobbygrupper osvosv.  I tillegg blir det arrangert mange ting, som kostymecup, fotball- og volleyballcup, måneskinnstur, skolebryllup og slikt i løpet av året.
4 kommentarer

inerhansen

19.11.2012 kl.16:36

god bedring! haha.. hater migrene

Andrine Aasen

19.11.2012 kl.16:59

bra svart : )

Å du å kjæresten din er så søte sammen : )

22.11.2012 kl.16:21

Bra svart! :D Kan du lage et innlegg om måneskinsturen? :D Jeg har hørt om de litt, men lurer på hva den går ut, hva dere gjør å om dere får velge hvem dere vil gå sammen med osv? Har sett litt bilder på hjemmesiden til lvs fra måneskinnsturen i fjor osv ^^

Hadde vært gøy viss du kunne skrive litt om den! :D

Tonje

22.11.2012 kl.21:28

Hvordan øver du til prøver?

Skriv en ny kommentar

hits