Svar på spørsmål del 2

 Jeg har hatt det ganske travelt i det siste, så her er resten av svarene på spørsmålsrunden


Hva gleder du deg til?
Jeg gleder meg jo alltid til å være med Asbjørn, og jeg ser han ikke før i desember. Jeg gleder meg også til å bli 18 (men gruer meg litt også).  

Gleder du deg til jul?
Etter mormor døde i romjula for noen år siden, har ikke jul vært det store for meg. Det at foreldrene mine skilte seg for snart 1,5 år siden gjør også at det er vanskelig å velge hvor jeg skal være og jeg får dårlig samvittighet. Jeg ville så gjerne hatt hele familien samlet sånn som det var før. Så nei, egentlig ikke.

Hva er det morsomste du har gjort?
 
Det er vanskelig å komme på en konkret ting, men jeg har hatt det  utrolig gøy på mange av KRIK-leirene jeg har vært med på!

Hva er favorittsjokoladen din?
Det er veldig vanskelig, jeg elsker sjokolade!! Men hvis jeg måtte velge, tror jeg det hadde blitt Freia melkesjokolade med toppris. Eller med kvikklunsj. Eller kanskje Twix .. 

Hva anbefaler du på Peppes?
For å være ærlig så har jeg ikke smakt alt på menyen, men Beefy-burgeren vår står fullt og klart på 1. plass! 
Vann vs brus?
Brus, helt klart. Jeg elsker brus, og liker ikke vann noe særlig. Eneste rett etter trening, da er det vann som vinner. 

Husnes vs Ølensvåg?
Det er veldig vanskelig å svare på, fordi jeg er glad i begge plassene. Hvis det hadde stått Lundeneset vs KVV, hadde jeg ikke vært i tvil (Lundeneset ♥ ), men jeg savner folka hjemme og familien min ♥ 

Hva er vårt beste minne sammen?
Vårt beste minne sammen vil jeg si var den gangen du sov hos meg og vi gikk bort på Heio om kvelden, måtte gå slalom mellom sniglene og møtte på et pinsvin i en busk i hagen der det var fest. Haha! 

Hvilke blogger leser du?
Nettothoughts, motionocean-siv, malinhjorteland, livinglifeinusa, dobbelkampbentebarebente, mashe, keikoo, heidivestvik + noen jeg stikker innom av og til. De fleste er venner av meg, og noen føler jeg har "blitt kjent" med gjennom bloggen. 

Hvordan gutter liker du?
Nå har jeg jo drømmegutten da! Men ellers må en gutt ha humor - en må kunne ha det gøy i lag. Han må respektere meg for hvem jeg er, og han må vise at han er glad i meg. En ting jeg også setter veldig pris på med Asbjørn, er at vi kan gjøre på ingenting i flere timer uten at det gjør noe, og vi kan ofte være sammen uten å snakke, bare kose oss i hverandres nærvær.
Peneste gutten i klassen?
Jeg har kjæreste, så jeg bryr meg ikke noe særlig om guttene i klassen hehe. Dessuten ser jeg mer på personligheten deres enn utseendet.

Jenta med best klesstil i klassen?
I klassen vår har vi litt klespress, og derfor går de fleste med fine klær hver dag. Jeg liker veldig godt moten som er nå, så det er vanskelig å si.

Er det mange fine gutter på LVS?
Smak og behag, er det ikke det man sier?

Gutten med best humor i klassen din?
Guttene i klassen min har ganske barnslig nerdehumor etter min mening, så når jeg er trøtt, er jeg sur, og da tåler jeg det ikke. Andre dager er jeg overtrøtt, og da er alt morsomt. Men ja, de kan sitte å le av et mattestykke if u know what I mean. Glad i dem fordeom ♥

Kjekkeste gutten å være sammen med/snakke med i klassen din?
Jeg kjenner ikke alle like godt, men jeg liker godt Sandeidbuen Berge Marius. Kanskje fordi vi pleier å gjøre mye lekser sammen? 
Én kommentar

- Keikoo

22.11.2012 kl.22:33

Veldig bra svart og jeg leser bloggen din fast :)

Skriv en ny kommentar

hits