Glattkjøring

Som dere kanskje fikk med dere, reiste jeg hjem fra skolen i gårkveld, overnattet hjemme og dro på glattkjøring tidlig i dag. Klokka 0615 ringte vekkerklokka, og jeg var vel ikke våken før jeg sto foran speilet etter å ha gått rundt i huset og ned trappa. Til slutt var jeg omsider i bilen til kjørelæreren.

På Stord fikk vi telefon fra hun andre som skulle være med om at bussen ikke hadde kommet, derfor ble det bare meg. Jeg kjørte frem og tilbake til Skjold, i tillegg til at det gikk mye mer effektivt på selve banen. Og det var kjempegøy!

Jeg gikk oppå en vekt for å se hvor "tung" jeg er i 40 og 80 km/t (altså i et sammenstøt). I 40 km/t var jeg 380 kg, og i 80 km/t var jeg hele 1600 kg!! Lærte så utrolig masse nytt i dag, og ble ganske skremt over hvor lite kontroll man egentlig har.

Etter glattkjøringa dro jeg til pappa der vi spiste nachos. Det ble ikke mye tid før han måtte kjøre meg til båten. Vel fremme på Lundeneset var det hamburger i matsalen før spilling og sosialt samvær i Underbar. Men jeg gikk tidlig derfra for å ta vare på helsa. Nå blir det sovings neste, hehe.

 

Bilde fra litt sosialt samvær i fjor. Ganske svett gjeng.

4 kommentarer

Stine'Anette

23.08.2012 kl.22:10

Høres ut som en utrulig fin dag og så bra du likte glattkjøringa ogsånn :) Håper du får såve godt :0)

helene simensen

24.08.2012 kl.10:52

glattkjøring virker skummelt syns jeg, heheh! :)

// ted var en okei film, heh :D
skal ha glattkjøring snart :(
virker skummelt! :)

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i andreklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits