16.07.2012

Klokken er langt på dag, og jeg har enda ikke klart å få skrapet opp av senga. 1,5 time har jeg brukt på å resirkulere og sortere bilder på min datamaskin, noe som trengtes siden jeg alltid tar i alle fall 100 bilder og finner ut at ett av dem ser nogen lunde respektabelt ut. Et godt eksempel på hvorfor jeg har så sinnsykt mange bilder av meg selv i alle mulige vinkler. 

 Se foreksempel dette nydelige outfit-bildet .. Jeg trodde aldri jeg kom til å dele det med verden, haha.

 

Planen i dag er å ta en liten tur på senteret før jeg begynner på jobb klokka 1530 - hvis jeg kommer meg opp av senga tidsnok. Og siden jeg har kveldsvakt, blir kvelden brukt som en smilende servitør på Peppes i stedet for en sur og gretten Kristin foran pc-skjermen. Forhåpentligvis forbrenner jeg litt av kaloriene jeg puster inn også ..

I går hadde jeg en kjempekoselig kveld inne hos Bente. Vi spiste kake og is (enda flere kalorier jeg må forbrenne, iiik) og så på film. 21 Jump Street, tredje gangen jeg ser den på to uker, men den er utrolig bra!

NÅ må jeg få rævva i gir, ha en fin dag !

2 kommentarer

En dobbel kamp

16.07.2012 kl.17:16

Tror jeg må se den filmen, virker bra :)

Assi

16.07.2012 kl.22:37

ååååååååå wow du e faktiskt heilt ekstremt retard.. :p

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits