Liten oppsummering

Flere kommer og forteller meg at de sjekker bloggen både titt og ofte, men at det aldri kommer noe nytt. Jeg har rett og slett ikke hatt lyst til å blogge, har verken hatt den skikkelige pcen min eller speilrefleksen.

Liten oppsummering siden sist:

Jeg reiste fra Spania den 9 juli, og vi stoppet et døgn i London. Tror alle var gira på å komme hjem, derfor ble det ingen bybesøk, bare chilling på hotellet den kvelden. Dagen etterpå reiste vi videre til Norge, der jeg dro direkte til Fiskå uten engang å tenke på at jeg ville hjem. Asbjørn møtte meg i Stavanger, og tok meg med hjem der vi hadde hele huset for oss selv i tre dager. Han fikk til og med dra meg med på en treningsøkt, og det kjente jeg var lenge siden sist ..

Vi levde livets glade dager der vi bare så på tv, lagde mat og spiste i tillegg til å være kjærester helt til i går. Da reiste jeg hjem og fikk endelig se mamman min igjen ♥ Det ble litt bytting av gaver, jeg fikk fra Sverige og hun fra Spania, før vi satte oss foran tven med hver sin kopp kakao. Mamma tenkte strategisk og satte frem Marianne-drops, jeg kan ikke innrømme at den skålen ble tømt med det første.

Nå er jeg akkurat ferdig på jobb, hadde med meg pizza hjem til mine kjære.

 

 

Én kommentar

KarolineFausk

15.07.2012 kl.10:56

Høres ut som en veldig koslig start på ferien, nyt resten av sommeren! :-)

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits