Ingen inspirasjon

God morgen!

Akkurat nå er jeg veldig glad for Karen ville bytte vakt med meg, selv om jeg går glipp av personalmøte og -fest. Alarmen klokka 10 ble slått av og jeg våknet litt over 12. Lå en stund og chillet i senga, nå har jeg akkurat spist frokost. Begynner på jobb 1530, og jobber til ca. 23. Nei, det skjer ikke så mye i livet mitt akkurat, og bloggen ser ut deretter. Trenger ikke skrive hver dag om hvor mye jeg savner Asbjørn eller at jeg fortsatt har orden i klesskapet eller noe sånn. Inspirasjon, hvor er du?

I dag kommer min lille stalker hjem fra skole, og jeg gleder meg! Hun har vertfall lovet å komme på besøk før jeg reiser til Spania på søndag. Hun har foreslått at hun skal være en erstatter for Asbjørn, og i dag kom hun med forslag om innlegg, haha. "Kristin, tror jeg leser bloggen din litt for mye. Når du skriver at du savner Asbjørn, tenker jeg liksom at jeg kan fylle det rommet for han. Kan være sånn liksom-Asbjørn". Takk Bettina, men tror jeg klarer meg uten .. 

Lovde henne forresten en tur sammen i badekaret ♥ 
2 kommentarer

Jannicke Tobiassen

20.06.2012 kl.14:09

ha en fin dag :)

Ida-kommenterer tilbake

21.06.2012 kl.15:20

fint bilde! :-)

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits