Handywoman, flatt batteri og en solbrent kjæreste

I dag ble ikke like chill som forventet, men har hatt en utrolig bra dag på tross av dette. I tillegg til middag på campingen, har jeg fullført klesskapet mitt (Endelig, endelig !!). Nå gjenstår det bare å få alt fra gulvet til skapet slik at man kan se gulvet på rommet mitt. Jeg har også vært en liten tur til pappa, med en liten treg start. Vi måtte til med startkabler før vi kunne kjøre bilen, fordi brodern hadde glemt lysene. Det endte opp med meg flau inni bilen, brodern halvflau utenfor, mamma i sin bil og tre hjelpsomme naboer - den ene av dem en mekaniker. Fin måte å bli kjent med naboene på vertfall, haha.

Jeg har også litt oppdateringer fra min kjerist på Rhodos - knallsol og nærmere 30 grader ifølge yr.no og en meget rød hud. Dere skjønner vel hvorfor han er mer utsatt enn andre - med tanke på det "kastanjebrune" håret hans. Haha, love u.

 

Her skulle det egentlig være noen bilder av en solkerm (50+) og en stråhatt, men blogg.no hadde ikke lyst til det i dag.

2 kommentarer

MalinHjorteland

17.06.2012 kl.21:59

Kastanjebrunt hår <3

Renate

18.06.2012 kl.05:27

SV// Tusen takk X2 :)

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits