Villmarkens datter - jeg overlevde

Jeg underdrev litt det jeg skrev om turen vår i sist innlegg, fordi for meg føltes det som et stort skritt mot den neste villmarkens datter. Og jeg gjorde alt for at jeg skulle leve opp til navnet jeg har stemplet meg selv med i all hemmelighet. Etter en liten busstur og noen gode bakker oppover, kom vi frem til "leiren" - en koselig hytte fra turistinformasjonen. I stedet for å bli med på topptur med en heller liten andel av klassen, ble jeg igjen og lekte "Ride my pony", boksen av og psykologen. Og sånn holdt vi det gående frem til jeg og Anders fant ut at vi ville legge oss. Flesteparten i klassen sov inne, derfor hadde jeg og Anders en hel lavvo for oss selv. Og lærerne trengte ikke være redd for at det skulle bli noe .. ja dere vet .. fordi vi delte lavvoen på midten og la oss til å sove.

Jeg var vel mer våken enn sovende, og klokka fire var jeg ute en tur for å se ute. Der var det helt klar himmel, ganske lyst og måne. Og det var frost på teltduken. Etter dette pakket jeg meg enda bedre inn, lua godt ned i øynene og en jakke over hodet for at resten av ansiktet ikke skulle få frostskader. Selv om det ikke ble mange timene i natt, vil jeg ikke påstå at det har vært noen sure miner i dag!

Da vi pakket ned lavvoen, fant vi to hoggormer rett ved siden av. Like før vi reiste hadde også en stor del av klassen lest om at det var hoggorm år i år, men det fikk ingen fatale konsekvenser for noen av oss. På vei hjem igjen var sola i bedre humør, og med en nesten skyfri himmel var det ikke trått og gå. Noen av oss valgte å ta en topptur på vei hjem, mens andre er ferdig i dusjen og skal chille resten av dagen.

  Nå har jeg ingen bilder fra turen, men med disse sexy chicksa (oss) er det null problem å se at vi klarte oss med god margin. Love ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits