Når kreativiteten blomstrer

I dag har vi gjort - ingenting! Frokosten bestod av mye godteri fra gårsdagens påskeegg pluss en nugattiskive i halv fire-tiden. Så fant Asbjørn fram russebukse og malepensler - det skulle males. Hver gang jeg ser ham gjøre noe kreativt, blir jeg overrasket over hvor flink han er. Ikke det at jeg ikke har troa på han liksom, men han er gutt ..  Eheheheh!

 

Kjekt når kjæresten din skriver dette på russebuksa si? Selv mente han at alle de andre ble lei seg når de så det, men vet ikke helt om det er slik folk kommer til å tenke på det ..

 

Etter malingen gikk vi på tur. Vi så ut som en liten familie der vi gikk hånd i hånd med en hund på den ene siden og Walid på den andre. Det gikk i alt fra klatring og fotball til styrketrening og fekting. Selvfølgelig var det bare Walid som kunne reglene i fekteleken, og det minnet ganske mye om Asbjørn : "Nei, det er ikke sånn reglene er".  For å ikke komme i hat-sonen, legger jeg meg alltid flat med en liten ironi i stemmen. Guttene har jo alltid rett, vett'.

Én kommentar

KarolineFausk

09.04.2012 kl.01:35

Hehe, koslig :)

Så nydeligt bilde av dåke to i headeren :)

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits