Nattmat

Utrolig hvor sliten man kan bli av en dag med sminking, pc og spising. Vi har nok forbrent noen veldig få kalorier på alle de forskjellige klesplaggene vi prøvde før vi skulle ned på MGP, og takk og lov for at dette gjorde slik at vi må forbrenne noen når vi skal rydde opp i kaoset i morgen. Uansett ser det ut som inntaket er større enn forbruket - hvis man ikke snakker om det vi fortærte i går, har vi nettopp delt broderlig enda en grandiosa. Og for å være ærlig, det smakte helt fantastisk! Dette var første gang jeg kjente sultfølelsen i dag fordi vi har ikke gjort annet enn å spise. Jeg kan se langt etter mine mål med gode resultater av trening og en sunn kropp. Nok om det, det er helg, jeg lever og det har ikke regnet på flere uker. Ah, livet er fint!

 Forresten, Whitney Houston er død. Dunno what to say, bare hør på sangen og la den vekke opp minner fordi alle har minner fra denne sangen.

9 kommentarer

Malin

12.02.2012 kl.10:55

Fin blogg! og utrolig fin Header! :)

whh

12.02.2012 kl.11:19

mm, pizzaa :)
God helg !
sv : åh så koslig ! :)

- uhh.. Withney :(
Fin blogg (:
Nam! Dritkul blogg<3

KarolineFausk

12.02.2012 kl.12:37

Utrolig trist at ho er død, et STORT talent!

Håper du får en fin søndag :)

Birgitte

12.02.2012 kl.12:39

ymmi, pizza!

Amalie Beck

12.02.2012 kl.12:44

Fin blogg !

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits