Sleepover med sunnhetspakke og jenteprat

Mårnings bloggen!

Jeg har vært våken i flere timer allerede mens det ligger en syvsover ved siden av meg. I respekt for henne har jeg bare ligget der og sett i taken, snudd meg 500 ganger, fikser på puten, spist browniesrøre, åpnet og lukket vinduet 20 ganger for å regulere temperaturen og vært på facebook med telefonen i det vide og det brede. Men nå orket jeg ikke mer, så satte meg opp i senga med dataen. Ser ikke ut for at hun våkner av tastetrykkene uansett. Jeg har fått meg en ny døgnrytme lignende en 80 år gammel dame, og liker ikke utviklingen. Enden er nær .. I det siste med unntak av i går har jeg lagt meg mellom 10 og 11 hver kveld. Helloo, I'm 16, come on!

Jeg og Marianne ble enige om at gårsdagens lille sunnhetspakke skulle holdes hemmelig for omverdenen, men kan si såppas at den inneholdt grandiosa, cola, chips, browniesrøre og is. Etter at halvparten var fortært, satt vi som to boller og så på film før vi fant ut at vi skulle trøkke i oss resten. Det var ikke et sjakktrekk - vi satt og klagde resten av kvelden om hvor vondt vi hadde i magen. Etter lyset ble slukket, gikk det enda 2 timer med jentesnakk før øynene ble lukket. Ah, I've missed it! Nå er det 6 minutter igjen til jeg bruker lumske metoder for å vekke dovendyret. Og jeg gleder meg!

 

Øynene hennes er alltid på vei igjen av en eller annen grunn ..

Is og oppvarmet browniesrøre ♥

5 kommentarer

May-Teresa

11.02.2012 kl.12:06

koselig :-)

Susanna - living the dream

11.02.2012 kl.12:06

Så kos! :-)

Josefine hoang

11.02.2012 kl.12:08

Nam! det så godt ut =)

lisellish

11.02.2012 kl.12:13

digger bloggen, masse masse masse!!!
koselig :)!

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits