Cornflakes byttet ut med makrell i tomat og havregryn

Etter fire timer norsk har vi endelig komt til engelsk og muntlig samtale med læreren. Mens en og en er inne i grusomheten, sitter resten og jobber (?) med grammatikkoppgaver på engelsk. Iogmed at jeg sitter fremst i klasserommet nå, kan jeg ikke følge med på noen av de andre skjermene, ehehhe.

 


MOHAHAHA, jeg er så flink !

Jeg har begynt med en ny og bedre livsstil, nå er det trening og kosthold som står i fokus. Jeg har byttet bort det beste jeg vet cornflakes og skive med smør, ost og syltetøy til makrell i tomat og havregryn. Uten sukker. For å være ærlig hadde jeg ikke forventet at en eneste matbit hadde funnet veien helt ned i magen, men overraskende nok lever jeg fortsatt. Nå tar jeg ikke med at jeg begynte på denne "sunnhetskuren" i går, eheh. Det er ikke bare kostholdet som skal endres, trening skal også skjerpes betydelig. Med tanke på at jeg har ikke hatt annen trening enn gym og .. gym siden mai, er ikke formen helt på topp. I går var jeg med Asbjørn i treningsrommet, jeg tror det var armer vi trente, hihi. Det er vertfall der jeg er støl i dag, så da sier det seg selv. Og det skal han ha, Asbjørn er flink til å pushe. Jeg skal ikke skryte på meg noe særlig utholdenhet når det kommer til egentrening, derfor trenger jeg at noen presser meg til å yte. Åh, jeg hater å bli sliten  .. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits