Internt møte, god plan

Jeg vandret og ante fred og ingen fare da jeg gikk opp på rommet mitt i gårkveld klokka elleve. Men plutselig kom jeg på at jeg og Hanne skal jo ha oppvarminga for gymtimen i morgen. Jeg fant Hanne, og vi hadde et internt møte innpå rommet hennes. Det gikk i sprittusj og gule post-it lapper - planen var klar! Dette innebar både kreativitet og spesialisering for dagens aktivitet. Fotball av alle ting, det jeg er best i i hele verden..

 

"Den første øvelsen var ein stafett for å få litt «team-spirit» og setje igang konkurranseinstiktet. Vi delte elevane inn i fem lag, der kvar av deltakarane på laget fekk ei oppgåve dei skulle utføre på sin etappe. Oppgåvene var til dømes å hinke, springe baklengs osv. Då alle var ferdige med sin etappe, skulle ein person springje bort til ein ball og skyte den i mål. Det første laget som skaut ballen, vann øvelsen.

Den andre øvelsen gjekk ut på sentring og mottak av ball. Elevane vart delt opp i to rekker og skulle sentre ballen diagonalt til neste person. Dette gir litt ballkjensle før dagens aktivitet."

 

Vi fikk en uventa bra karakter på dette, for et strev mohahah.

 

Hadde ikke noe bra bilde som illustrerte, derfor ble det et der hele skolen danser til KRIK-dansen på kostymecupen

 

Stikkord:

2 kommentarer

Helene

20.10.2011 kl.07:25

Haha, syns folk var litt rart kledde til gymtimen ja xD Husker jeg pleide å glemme de oppvarmingsgreiene jeg også, så når læreren sa "Jah, Helene og x, dere skal altså ha oppvarming i dag" så ble det noen kjappe blikk og fin improvisasjon :P

KarolineFausk

20.10.2011 kl.12:30

Flinke dåke er, stiligt bilde :)

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits