Byen e Bergen

Heihei!

Chiller'n i leiligheten med Heidi, har nettopp kommet hjem fra Egon - kyllingwok ♥  Har hatt en fantastisk herlig dag her i Bergen, været har vært nydelig og vi har bare ruslet rundt i butikker, besøkt jobben til mora til Heidi osv. Det har vært kjempekoselig, virkelig!  Synn men sant så er det ikke blitt tatt noen som helst bilder i dag. Faktisk har jeg ikke kjøpt noen klær eller noe i dag, stolt!   (Ny dag i morgen, mohahaha)

 

//  Kristin

Én kommentar

Stine Sørensen

13.10.2011 kl.23:10

Sorry, jeg hater å gjøre dette - men om jeg skal komme meg videre må jeg nesten. Men du skjønner det at jeg har kommet videre i Defines konkurranse på facebook, og trenger så mange stemmer som mulig for å komme videre til den store finalen. Selvfølgelig trenger du ikke stemme på meg om du ikke liker håret mitt, men ellers hadde jeg blitt kjempeglad om du trykket på linken og gav meg din stemme. Tusen takk! http://www.facebook.com/definehaircare?sk=app_266709280009008&app_data=Single-1312769-Latest

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits