"Ut på tur, aldri sur!"

Nå sitter jeg å spiser choco Marie-kjeks i morgenkåpe, håret opp i håndkle og musikken på for fullt. Kroppen er fortsatt god og varm etter den lange dusjen jeg nettopp kom fra, og jeg har ikke dårlig samvittighet for tankene om at jeg resten av kvelden bare skal kose meg med dataen på fanget og gode venner rundt meg.

For de som enda ikke har fått det med seg etter all klagingen min, har jeg fått problemer med ryggen min. Å den beste medisinen mot ryggplager er en god fjelltur, så hvorfor ikke? Jeg og Anders avtalte tid og sted, men dess mer det bøttet ned utenfor klasserommet, dess mer gira ble jeg på å trekke meg og bare kose meg på internatet. Jeg gikk helt til siste sekund og håpet at Anders skulle si det som svirret rundt i hodet mitt, men den gang ei. Han var gira og jeg skulle ikke være noe særlig dårligere. Regnjakka som lekker som en sil, joggeskoene og treningstightsen kom fort på etter middag, og før alle visste ordet av det var jeg på vei til Kåtanuten. Jeg! Jeg liker jo ikke å gå på tur engang!

Regnet silte, vinden blåste og tåka lå så tykt i lufta at det var nesten umulig å se noe som helst, men vi karret oss oppover fjellsida. På toppen var det nærmere full storm, noe som blåste vekk tåka og vi fikk god utsikt over Ølen og Ølensvåg. Det var ikke en eneste sur mine på turen, og hjemme ventet som sagt en god og varm dusj!

 Jeg synes overskriften passer godt inn her  " Ut på tur, aldri sur!"

 

//  Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristin Storhaug

Kristin Storhaug

17, Kvinnherad

Jeg går i førsteklasse på Lundeneset VGS, en kristen internatskole. På bloggen skriver jeg om hverdagen min med venner, kjæreste, skole, jobb og familie. Kos deg !

Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits